Filelist and friends…

Azi a fost o zi interesanta, am baut, m-am odihnit, si am ras nitel 🙂 pana imi da „cineva” un mail cum ca nu stie ce sa intamplat cu contul de pe acest site…de parca eu sunt a tot stiutoare cleopatra si citesc in stelele netului ca sa ii fac lui pe plac, dupa ce, vai draga mi-a spus adio (nu, nu ne-am despartit, pur si simplu un lauzy friend and a fake one) ar trebui ca eu, cea proasta, sa ma comport ca si cum nu s-a intamplat nimic. Funny right! not!

Dar au fost si partile bune ale acestor 24 de ore, prieteni oarecum cuminti si sinceri (mai ales) si care intotdeauna sau aproximativ intotdeuna mi-au fost alaturi 🙂

If you arrive in Iasi at Corso Bar, try the Black Cherry ( a 3 star drink) and please and listen to me, do not try the bloody mary.

Intrebarea zilei: Cat de greu este sa iti gasesti un prieten, sa devina unu bun si sincer si sa-ti ramana alaturi???

Bunny kisses for all and have a fucking great day! 😀

Reclame

4 gânduri despre „Filelist and friends…

    • ai dreptate aici…dar ia in considerare ca ii induri toate pretentiile, toate „disparitiile” si toate fazele…acuma ar merita? tin sa mentionez ca in toata perioada asta: te-a ajutat cu anumite lucruri, dar alaturi nu ti-a fost tot timpul, nu cat ai fost tu pentru ea/el.

  1. Daca e sa tii cont pentru cat a fost alaturi de tine si cat ai fost tu pentru el, atunci nu te poti numi prieten cu cineva. Nu poti contabiliza asa ceva.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s