8 Martie…

Inca o zi buna si cu soare… „Ziua Femeii” sau „Ziua Mamei” (pe vremea anului 1989 – mai era comunismul pe atunci? 😛 )…asa ca, fara prea multe intarzieri, urez mamicilor, femeilor, fetitzelor, nepotzelelor, bunicutzelor si strabunicutzelor si tot ce mai exista in linia de femei, un sincer „La Multi Ani” si fie ca primavara sa va faca si mai frumoase si mai iubite de catre barbati sau femei – fiecare cu preferinta lui, noi nu judecam 😛

In caz de nu stiati, 8 Martie a fost fixata de catre ONU ca fiind oficial ziua femeii, ea fiind cica tinuta sau respectata inca din vremea Greciei Antice.

Orice femeie asteapta cu nerabdare ziua femeii, zi in care isi doreste sa fie rasfatata atat de iubit, sot, cat si de copii, rude si chiar colegi. Este ziua in care femeia este sau ar trebui sa fie ridicata pe piedestalul unei regine, sa primeasca flori in semn de respect si multumire.

Asa ca, poate suna prea pompos dar mai meritam si noi macar o singura data in an sa fim „rasfatate”, este ocazia perfecta pentru a le arata femeilor din viata voastra cat de mult inseamna pentru voi.

Nu uita de Ziua Femeii sa te bucuri de familia si de prietenii tai si sa primesti felicitarile cu inima deschisa. ^_^

Mamele, in special, vor fi rasfatate de 8 Martie de catre copii, cu urari, flori si cate si mai cate. Asa ca, pentru mami meu: iti urez o primavara cat se poate de frumoasa, sanatate, sa stii ca apreciez tot ce faci pentru mine si un sincer multumesc ca esti mami meu! ^_^

Have a fucking great day and bunny kisses to all! ^_^

Reclame

4 gânduri despre „8 Martie…

 1. Iubesc primavara.
  Pentru ca in fiecare zi
  Este ceva nou in ea,
  Care te indeamna sa privesti:
  Un alt boboc,
  O alta pasare,
  O alta frunza,
  Soarele..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s